Tietoa ohjaajasta

Naurujoogan ohjaajana toimii Annukka Blom-Ruohisto. Annukka on innostava hyvinvointialan moniammattilainen, sertifioitu naurujoogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja sekä NLP Coach.

Annukalla on laaja kokemus niin yritys- kuin yksityisryhmien ohjaamisesta. Hän rohkaisee ihmisiä heittäytymään omalla esimerkillään, jättäen samalla jokaiselle tilan kuunnella itseään. Annukka suunnittelee ja valmistelee jokaisen ohjaustilanteen yksilöllisesti ja huolellisesti, asiakkaan erityistoiveet ja morsiamen/sulhasen mielenkiinnonkohteet huomioon ottaen.

Voit jutella Annukan kanssa toiveistasi ottamalla häneen yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeellamme.

Puhelin: +358 44 342 3333
Sähköposti: annukka( a )onnellisuusopisto.fi


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annukka ohjaajana


"Tarvitsimme ohjelmaa tiimipäivän piristykseen, yhteishengen parantamiseen ja helpotusvinkkejä rankkaan työhömme. 
 
Onnellisuusopiston Annukka räätälöi tarpeistamme lähtevän session ja hintakin oli hyvä tiukkojen budjettien painaessa niskaan. Tarjous tuli nopeasti ja toteutuksesta oli helppo sopia. 
 
Saimme mukavan rentoutussession, missä työstressi ja turhat ajatukset katosivat. Lisäksi saimme hyvän mielen yhdessä nauramalla. 
 
Erityisen tyytyväisiä olimme session lämminhenkisyyteen, sopivaan kestoon, ihanaan kouluttajaan ja sisältöön. Suosittelen vastaavaa kaikille, mutta varmastikin tekisi erityisen hyvää kaikille it-nörteille ja insinööreille…" 
 
 - Nina Palmroos, MTV 3

"Moikka Annukka! Kiitos paljon vielä onnellisuus ja naurujoogaoppitunnista. Oli todella hauskaa ja rentouttavaa toimintaa, ja myös kivaa hulluttelua. Sulla on reipas ote. Tykästyin heti. Harmi ku aika loppui kesken, olis voinu jatkaa paljon pidempään."
 
- Joona Jalkanen, Toimitusjohtaja, J. Jalkanen Oy, Annukan TV-naurujoogasta Neljän tähden illallisessa

"Yrityksessämme oli piiiiiitkä, lähes parivuotinen kehitysprojekti, loppusuoralla. Projektia oli väännetty hampaat irvessä ja mittakaavan suuruudesta sekä täysin uudenlaisista haasteista johtuen välillä itku kurkussa.

Loppusuorapalaverimme kevennysrupeamaksi tilasimme Annukalta naurujoogasession. Jälkikäteispalaute siitä on ollut hyvä! Isännöitsijää on tosin pitänyt lepytellä aiheutetusta metelistä, mutta muut naapurifirmat ovat olleet kateellisia kun meillä oli niin hauskaa. Oma porukkamme koki ihan naurettavan hyväksi palaveritauoksi käyntisi."

- Hannu Solanne, Toimitusjohtaja, Uranus Oy


"Odotin kiinnostuneena mutta passiivisena iltaa, kokemus oli todella positiivinen ja Annukka on mitä innostavin ohjaaja."
 
 - Christina Pulkkinen, Asiakkaan tarpeisiin räätälöidystä Naurun ja ilon illasta 
 
 
"Annukka huomio ryhmämme hyvin ja sai ryhmän mukaan, vaikka ryhmämme oli vaativa ja ihmisillä oli erilaisia osallistumisrajoituksia. Parkinson-ryhmä on vaikea saada innostumaan, mutta osasit itse rennosti mennä ja olla esikuvana saaden ryhmän pian mukaasi. Suosittelen kaikille vauvasta vaariin, kunhan ei pelkää nauramisemme "kovaa" ääntä"
 
- Helvi Leino, Parkinson-yhdistys


"Rentouttava kokemus, voin suositella muillekin. Raukea olo, säryt ja huolet jäi pois"

- Riikka Aaltonen, yksityisnaurujoogasta


"Ihanan yhteenkuuluvainen olo tuli hauskasta ja iloisesta hetkestä. Kiitokset energiselle ohjaajalle! :)"

- Alina Rautakoski, Polttarinaurujoogasta


"Oli todella mahtavaa nähdä niin monet iloiset kasvot Virikepäivän päätteeksi! Ja siitä kaikista suurin kiitos kuuluu teille ohjaajille!
Aivan huippua, että olitte mukana tekemässä Virikepäivästä niin virkistävän, rentouttavan ja iloisen tapahtuman. :)
Kiitos vielä kerran ja mukavaa kesää!"

Aurinkoisin terkuin
 
- Kristiina Tolonen,  

Haaga-Helia

  Copyright © Onnellisuusopisto 2010-2017 Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki | p. 044 342 333 | naurujooga(a)onnellisuusopisto.fi